onsdag 22 april 2009

Saker som gör mig glad idag!

Idag är det fyra saker som gör mig glad!

1. I topp som alltid, min älskade unge som sov idag när jag kom hem men som vaknade och kom med ett stort leende, kröp upp i famnen hos mig och sa: Min mamma! :)

2. Min älskade make som just i skrivande stund sitter och försöker pilla ut slingor ur en plasthätta med en virknål. Första gång för allting! Är sugen på att bli lite blondin så jag kan skylla min förvirring på hårfärgen. Återkommer med före och efter bild sen!

3. I onsdags var min mamma här och firade maken som fyllde år. Hon stack till mig ett kuvert med orden: Du fick inte så mycket när du fyllde år. Jag öppnade kuvertet och blev superglad. En halvkroppsmassage!!! En sån sak skulle jag aldrig unna mig själv tror jag. Kortet blev lite suddigt men kärleken är stor till min kära mamma!

4. Sist men inte minst så älskar jag vitsipporna i mina rabatter och i skogsbackarna överallt! Det är så vackert att jag blir tårögd och sommaren i alla ära men när våren är som skirast och grönskan börjar.. då är det ljuvligt!

Nu ska jag fortsätta att bli plågad här. Inte är det skönt precis. Återkommer som sagt! :)
Kram M



1 kommentar:

Anneli sa...

Fin lista tycker jag, min hade sett ut nåt liknande, men vi längtar än på vitsipporna här... men snart så... =P

Hoppas du blev fin, ska bli skoj att se före - efter. Min sambo vägrar allt vad hår heter. Så sist blonda jag mig själv. Det där med förvirring och hårfärg gillas dock inte. heheheh

Kram