torsdag 9 april 2009

Lekdag!!

Idag har vi haft en riktig lekdag! Klockan var bara lite över nio när vi gick ut för att möta upp killen som skulle flytta Mayas lekstuga från grannens tomt till vår.
Maya var imponerad för han hade en stor kranbil och lyfte stugan rakt upp i luften!

Maya har tillbringat nästan hela dagen i lekstugan. Vi satte in de fina möblerna hon fick av Kirsten och Jens. Hon fick ut sin spis och lite "kaffegrejer". En liten matta på golvet och sen fick dockan, kaninen och Mamma mu komma och titta.

Genom fönstret ordnade hon affär. Hej hej.. vad vill du ha??? Glass?? Ja visst! Det blir tio kronor! :)


När pappa kommit hem från jobbet så tog Maya sig en cykeltur på uppfarten. Hon är duktig på att cykla men glömmer att styra. Hon vill så gärna cykla men det går inte på gräset och uppfarten lutar så där får hon inte vara själv. Trist!

Ellen och Emanuel kom på besök. Dom hade kläder med sig och dom hade gjort fina påskkort som dom ville dela ut till grannarna. Maya fick så klart följa med. Hon visste inte riktigt varför dom gick runt till alla grannarna men hon ville ju göra som de stora barnen gjorde så klart!
Maya blev mest glad för en apelsin som hon fick av grannarna snett emot! :)
När Tom kom hem från jobbet så grillade vi allihop. Premiär för grillen för säsongen. Sen när Lina och barnen hade cyklat hem så åkte Maya in i duschen. Vi var inne en stund men sen gick vi ut igen. Vi har tagit bort staketet som vi satte upp när Maya var liten. Det behövs ju inte längre.
Här har varit rena vårvädret idag. 20 grader varmt. Strålande sol och helt underbart!!! I rabatten har vi vitsippor och jag blir nästan tårögd när jag ser dom! Det är så vackert!
På lördag ska vi ha kalas för Tom och imorron ska vi ut och röja lite i uterummet och i trädgården så vi kan sitta ute och grilla när gästerna kommer!
Håller tummarna för fint väder!
Ha en bra dag!
M



Inga kommentarer: