lördag 7 mars 2009

Hundlöst


Vi har en längre tid känt att det inte funkar för oss att ha hund. Stackars Seven får inte den tid och ork som han förtjänar. Jag trodde i min enfald att det skulle vara mycket lättare än vad det faktiskt var att ha hund och uppfostra valp. Hur vi än har försökt så räcker inte tiden till för att stimulera honom.
Så efter moget övervägande satte vi in annons på Blocket.se för att se om någon annan ville ge honom ett bra hem. Vi fick många svar både via mail och telefon. Till slut fastnade vi för Martina och Jonas som kom och hälsade på. Dom fattade genast tycke för Seven och han följde glatt med dom oxå. Dom hade vana vid hundar och dom hade många vänner med hund oxå så jag tror att han får det bra där! Så Sevens nya hem ligger i Vilshult!

Maya blev jättelessen när dom skulle köra. Hon grät och ville följa med. Jag vet inte om det var för att Seven skulle få ut och åka som hon oxå ville följa med eller om hon faktiskt förstod att Seven skulle flytta och var lessen för det!
Hon somnade för en stund sen av rena utmattningen.

Just nu känns det tomt och lite ont i magen har jag.. men samtidigt känns det skönt! Skönt att slippa konstant dåligt samvete för att han inte kommer ut så mycket som han behöver.. för att vi skällt på honom om något han tuggat sönder i ren tristess.. mm mm.

Vi får se när Maya är lite större eller när vi är pensionärer.. Kanske blir en hund igen då?!
Troligtvis inte!

Hoppas Seven får det bra i sin nya familj iaf.
Kram Monica

1 kommentar:

Anonym sa...

Tufft men säkert ett riktigt beslut! Aldrig kul att skiljas från sin vän men ibland är det det bästa för alla inblandade.

Kram Anneli (Kärleken)