lördag 26 juni 2010

Midsommarafton!

Midsommarafton spenderades, som vanligt, med familjen Thorén. Detta året var vi i Röke. Vi kom dit lagom tills det var dags att fixa lunchen och det blev sill, lax och nypotatis med tillbehör. Mumsigt!

Anya passade på att låna Eijlas hoppgunga. Den är superkul!! :)

Efter maten gick papporna och la sig en stund och flickorna gick till lekplatsen. Maya har varit så sugen på att visa lekplatsen för mig och nu äntligen blev det tillfälle. Maya och Zoe hade kul här en lång stund och vi andra satt på en trappa och njöt av de små och det fina vädret!

Anya tyckte att det var en lattjo liten pryl som mamma höll framför ansiktet hela tiden. Och inte var den lätt att få fatt i heller!

Eijla höll stenhård koll på storasyster! Tänk om några få år är det småttingarna som springer runt och härjar här!

Eimi och Maya åkte karusell och Eimi höll på att kräkas. Maya tröstade!

Min minsta sötnos i sin fina klänning som Maya fick av mormor när hon skulle fylla ett år. Nu kan lillasyster ha den! Undrar om den har krympt eller om Anya är så mycket större?! Kanske lite av en kombination av de tu?!



Min stora vackra sommarflicka! Eimi gjorde kransar som blev... hmmmm.. originella! :) Låt oss säga att dom matchade.....

........... midsommarstången! :)

Thomas is under attack!!!!!



Tusen tack till hela familjen Thorén för att dom, än en gång, har utfodrat en hungrig Österströmsk familj. Tack för god mat, god dricka och gott sällskap!







Inga kommentarer: