fredag 1 maj 2009

Valborg hos Thoréns!

Vi följde traditionen, som vi skapat sen flickorna föddes, och firade vår Valborgsmässoafton hos familjen Thorén. Jättehärligt väder! Varmt och skönt. Thomas hade grillat revben och Eimi hade gjort en fantastisk sallad och sen fick vi massa goda tillbehör och så CIDER! :) Mums mums!

Flickorna lekte och slogs och lekte och slogs som vanligt!

Eftersom vi var hos en amerikansk/svensk familj så fick vi helsvenskar invigas i den nobla konsten av marshmallowgrillning! Det var lite kruxigt att få till en jämn grill men oj vad flickorna tyckte att det var spännande att hålla en pinne över elden. Jag tyckte det var ganska okej men Tom och Maya tyckte att det var alldeles för sött! Kul iaf!
Vi valde att inte gå ner till Åparken för att titta på brasa. Eimi startade brasa i stora koppargrytan istället och det var jättemysigt!

Maya lekte och busade och sen däckade hon i pappas knä. Såg så härligt ut när hon kröp in med huvudet in i hans jacka! Thomas var snäll och gav oss lift hem eftersom han hade hållt sig till kaffe under kvällen! Vilken lyx att slippa gå och frysa, för det var inte speciellt varmt när vi skulle hem och jag ville verkligen inte gå ifrån den varma brasan!
Tack söta snälla goa Thorénare för en härlig kväll och för den goda maten och drycken!

Kram M

Inga kommentarer: