torsdag 18 november 2010

Mayamys!

I måndags fick Anya följa med mig till Kristianstad av praktiska skäl. Maya fick stanna hemma hos pappa. Och för att få henne på bätte humör så lovade jag henne en mamma-Mayadag som igår.. onsdag.
Sagt och gjort, efter dagis gick vi på fiket här i byn och åt en fralla och lekte. Barnen lekte alltså. En kompis från dagis var där och några barn till så det blev fullt lekhus. Vet inte vad dom andra gästerna tyckte om det men ingen sa nåt iaf! :)
Väl hemma så lämnade vi Anya till pappa och körde till förmedlingscentralen och tittade efter julklappar. Maya har snöat in på bilar och önskar sig bilar och bilmatta i julklapp.. plus hello kitty-grejer.. plus barbies.. plus pärlor.. plus... i all evighet!

När vi var färdiga med shoppingen körde vi till simhallen och hade en ljuvligt rolig eftermiddag där! Vi busade, bubbelpoolade och bastade. Vi pratade och skrattade och fick kallsupar! Jättemysigt!
Jag försökte t o m visa Maya att jag kunde stå på händer i vattnet. Se bildbevis nedan! :D

På vägen hem från simhallen köpte vi kvällsmat och när den senare var intagen så var det dags för nattsaga och sänggående. Vilken härlig da A A A A....


Inga kommentarer: