söndag 7 november 2010

Eksjö.. Äntligen! :)

Vi har varit på väg till Eksjö och Inger nu ett bra tag men det har kommit sjukdom emellan hela tiden. Nu blev det äntligen av!
Jag och flickorna packade in oss i bilen igår morse och begav oss uppåt Småland. Vi stannade i Ljungby på McDonalds och sträckte på oss ett tag.
Väl framme i Eksjö blev det stora famnen och god middag (kålpudding- Mumma).
Vi var ute och lekte en stund vid lekplatsen och sen var vi på skogskyrkogården och tände ljus när det hade mörknat. Det var så vackert med alla ljus. Nästan magiskt!

På kvällen satt jag och Inger och pratade om allt mellan himmel och jord och vi hade det riktigt mysigt. Innan sänggående fick jag däng i gin rummy.. med FEM poäng!!! :D

Vid sju på morronen vaknade mina gryn och stackars Inger hade inte fått en blund i ögonen. Maya envisades med att sova inne hos henne och efter diverse armbågstacklingar och nattliga samtal så var Inger nog ganska mör! :)

Men men.. ingredienser åkte fram och kanelbullar bakades! Gun-Marie hade fullt sjå med att hinna med de andra bägge! Goda bullar blev det iaf!


Under tiden som bullarna bakades så passade Anya på att röja alla böckerna i Ingers hylla. Hon såg mäkta stolt ut över tilltaget! :)

Sen däckade hon på Angels fäll. Sov gott länge där!
Efter lite lek ute i kylan och en god pyttipanna-lunch, tog vi farväl av Inger och Gun-Marie. Kändes lite sorgligt. Önskar det var lite mindre avstånd mellan oss! Tusen tack för ALLT!!!
Vi Österströms styrde kosan mot Kansjö och Irène och Peter. Där fick vi god saffranskaka och lite gos. Maya fick plocka ägg hos hönorna och sen fick hon låna Peters pannlampa och rota fram potatis. Vi fick både ägg o päror med hem! Mums!


Avslutar med en liten snutt på min, numera, gående plutta! Hon är så försiktig och det är skönt. Maya var ju en riktig våghals och gjorde inget annat än slog sig!

Hoppas försiktigheten håller i sig!

Inga kommentarer: