söndag 19 juli 2009

Zoe 3 år!

Igår var vi på kalas hos familjen Thorén. Zoe fyller år på onsdag men tjuvstartade firandet genom att ha kalas igår. När Maya kom dit och såg att Zoe hade klänning så sa hon ingenting utan hon försvann en stund. Plötsligt kom hon ut igen och med sig hade hon en klänning hon varit och kidnappat i Zoes garderob. Snäll som Eimi är så fick hon låna den under kvällen! :)



Zoe hade en riktigt.. eh.. fin.. tårta som moster Liz hade bakat. Eimi sa att det var en stor jordhög med en massa blommor och en flod på! :) Tre ljus fanns också för Zoe att blåsa ut!


Maya är ju inte så glad i tårta så hon blev lite uttråkad där ett tag när alla skulle fika. Skämt åsido.. Tror bara pappa har lyckats fånga den enda stunden på kvällen som Maya satt stilla!


Efter mat och fika var det dags för fiskedamm. Maya och Zoe fick båda jättefina hopprep och såpbubblor. Bubblorna var festens höjdpunkt. Dom spenderade en lång stund med att jaga och fånga bubblor tillsammans!


Zoes farmor, Anita, gör jättefina smycken bl a. Jag blev förälskad i ett blått set och snäll som min make är så köpte han det åt mig! Visst är dom fantastiskt fina?!


Att ta kort på två treåringar som är höga på socker och fulla av bus är inte så lätt. Så här suddiga är de flesta av korten eftersom dom inte är stilla mer än en halv sekund i taget! Jag tycker ändå att det är lite charm i ett kort som detta. Det är liv och skratt och rörelse i hela bilden.

Flickorna dansade omkull varandra och skrattade så de kiknade! :)


Allt som allt ett mycket trevligt kalas med Eimis och Thomas familjer (dom accepterade oss utbölingar).

Vi fick träffa Scott och Liz, Eimis bror och svägerska, som var på besök från USA. Mycket trevliga människor.


Vi var hemma vid tiotiden igår kväll och idag sov Maya till TJUGO ÖVER TIO!!!!!! Ofattbart! :)

Nu ska jag ta tag i dammsugaren om ryggen håller. Maya och Tom är ute och matar ankor.

Ha en bra vecka!

M





2 kommentarer:

Eimi Thorén sa...

liz påpekade högljut att eimi minsann hjälpte till att göra tårtan!!!

Familjen Österström sa...

hehe.. klart hon ska ta full cred för det fina verket!!! :D