torsdag 16 juli 2009

Lite blandad uppdatering!

Det var ju ett tag sen jag skrev så jag får väl sammanfatta de senaste dagarna. :) Vi har hunnit med ett besök på tropikarium i Helsingborg. Där har dom byggt upp olika miljöer med djur som springer mer eller mindre fritt!

Ett stort akvarium med hajar och rockor har dom också. Väldigt rogivande!

Silkesaporna satt i träden över våra huvuden. Dom verkade lite rädda men ska man tro den här bilden så blev den ena lite arg på min kära make som väl var lite närgången med kameran! :)

Lemurerna var så söta! Dom hade ungar också som var så näpna! Söta randiga svansar!


Vi bestämde oss också att köra till Kiviks marknad. Varken jag eller Tom hade varit där på många många år. Maya var nöjd. Hon fick åka karuseller.



Hon fick också träffa två stycken clowner men "Jag är nog lite blug för dom!" :

Sist så åkte hon pariserhjulet med pappa. Mamma vågade inte utan fick vackert stå på marken och fotografera. Pappa berättade att det var fin utsikt där uppifrån.

På vägen hem fick jag bittert ångra min dumhet att gå på marknad. Jag har ju fått något ischias/foglossningsliknande och har så himla ont. Tänkte att det blir ju inte bättre av att bara sitta hemma och glo men ojojoj det blir det nog!!! Jag hade så ont sen på kvällen så jag kunde bara ligga i soffan. Nu blir det vila resten av veckan och sedan läkarbesök på måndag.

Idag hoppas jag på att vädret ska vara stabilt så att min man kan klippa gräset. Hela gräsmattan är fullbelamrad med klöverblommor och i dom, getingar och humlor. Dom ska bort!!!

Ha en bra vecka allihopa!
M





Inga kommentarer: