söndag 5 oktober 2008

Höst!

Huga vad det är kallt och rått. Här har blåst och regnat hela dagen. Tog en tur tvärs genom Skåne idag. Svägerskan Carina har fyllt år så vi skulle gratulera och samtidigt presentera vår nya vovve. Maya såg mycket fram emot att träffa Emelie som kusinen heter.

Vi passade först på att titta in hos farmor där vi blev bjudna på räkmackor och där Seven blev satt på plats av en liten söt hårboll! :)
När vi kom fram till Eslöv och "kalas" blev Seven jättelycklig för där fanns en någorlunda lika stor vovve att mäta krafterna med! Maya blev besviken för Emelie var inte hemma! Besöket slutade iaf med att Seven fick vila ut en stund i bilen innan hemfärd och Emelie kom hem så Maya fick träffa henne! Trevligt trevligt!
Väl hemma var Maysan trött! Vi åt lite rester från igår och tittade lite på bolibompa innan det var läggdags med tillhörande Pelle Svanslös-läsning. En timme senare var Tom uppe och väckte mig! :D

Nu ikväll har vi slappat i soffan och tittat på "Fun with Dick and Jane" på trean. En okej film med Jim Carrey.

Måste bara berätta vår mysiga dag igår också. Vi har ju börjat på brukshundklubben med Seven och igår var Maya hos Lina en stund så vi kunde gå dit själva, jag och maken. Både kunde koncentrera sig helt på vad Marie (ledaren) tipsade om och vi kunde båda testa allt. Kanon!
Efter kursen så hämtade vi upp Maya och Lina och sen åt vi här hemma. Maya blev nattad och vi vuxna slog oss ner i soffan för att titta på "Mamma Mia". Ååååååååååååååh vilken underbar film. Det var andra gången jag och Tom tittade på den men absolut inte sista. Man sitter med ett fjånigt leende i ansiktet och hela kroppen dansar.. man kan inte låta bli att sjunga med i alla sånger. Underbart! :)

Nu ska jag gå och krypa ner bredvid min älskade familj och se fram emot min sovmorgon imorron! *längtar*

Lägger in några bilder på vår solstråle som upptäckte att vill man ha hatt så är det bara att vara uppfinningsrik.. eller.. hmmm.. egentligen var det nog bara ett charmigt försök att undvika skäll för att hon slabbat ner hela köket i sina försök att diska efter maten! :)

Natti natti
/Monica

Inga kommentarer: