söndag 7 mars 2010

Besök- roliga både att få och att göra! :)

Häromdagen fick vi ett välkommet besök. Anyas allra första lekkompis kom hit. Eijla Aziza Thorén. Hon är så liten och söt och sin mamma upp i dagen!



Igår åkte jag och flickorna till Bromölla för att spendera dagen hos mormor. Vi har varit sjuka i omgångar så vi har inte varit hemma på länge. Vi skulle åka tåg och fick skjuts av pappa till stationen. Tåget var 25 minuter sent så vi underhöll oss med att ta kort.

Anya sov gott hela resan. Maya hittade en hundkompis på tåget och hunden skällde men Anya sov gott ändå.


Det var så mysigt att träffa mormor igen. Det tyckte både Maya och Anya. Här är Anya inne i ett väldigt viktigt samtal med mormor! :)



Mormor hade köpt en leksak till Anya och Maya tyckte att den hade fina färger.



När mormor pratade med Anya tog Maya chansen att få sig en ridtur på pållemormorn! :)



Vi hade en riktigt skön dag hos mormor. Hon och Maya stekte pannkakor till lunch och sen åt vi middag när pappa kom för att hämta oss på eftermiddagen. Gina kom upp och höll oss sällskap och hon och Maya gick till lekplatsen och gungade. Det tyckte Maya var roligt!
Idag var det fint väder så vi gick ut hela familjen. Vi hade en massa gammalt bröd som vi tog med för att ge till ankorna.

Solen har tagit ordentligt på snön men en del drivor finns kvar. Maya klättrade på de flesta! :)



Anya somnade gott och sover fortfarande som en stock!

När vi kom hem efter promenaden var det en Barnen i Bullerbyn-film på tv. Maya åt sin middag fram den. Det var så skönt att laga middag idag eftersom vi hade fläskfilé och tillbehör med oss hem från mormor.
Nu tittas här på barnprogram och äts välling för snart är det läggdags. Nästa vecka ska här förberedas inför dopet på söndag. Mat ska inhandlas. Jag ska hämta nyckel till lokalen vi har hyrt. Mormor ska baka tårtbottnar.
På lördag kommer goda vänner hit! Alltid trevligt! Det ser vi fram emot!
Ha en bra vecka allihopa!





Inga kommentarer: