lördag 29 januari 2011

Renovering, allmän lek och kalas..

Vi håller på att renovera här hemma och kan ni fatta vilket j-a projekt det är?!!! Men nu äntligen är vi så gott som klara med sovrummet. Vi ska ha upp lister och en tapetvåd men har inte kommit underfund med var vi vill ha våden så det får vänta tills vi bott in oss!

Här är iaf slutresultatet inkl galen familj!

Anya håller på att inskolas på dagis. Jag kan inte fatta att hon är så stor nu. Känns både mysigt och lite läskigt! Hon trivs bra där iaf och igår lämnade vi henne där ett par timmar. Hon vinkade så glatt när vi gick. Skönt att det verkar gå bra!

Hon har förresten hittat en ny favoritleksak! Maya hade den när hon var liten oxå!


Hon tycker dock inte om när Maya ska "hjälpa" henne!!! :)

Idag har vi äntligen haft lite kalas för Anya. Conny och Liv var här och busade och sen kom Stina också och fikade. Jättekul att dom kom för det var länge sen vi sågs!
Idag är det lördag och best of stjärnorna på slottet! Så ikväll blir det tv-mys och överbliven kladdkaka!
Imorron blir det plugg för hela slanten. Älgjakten måste redas ut! Jodihooooo!!!


2 kommentarer:

wanderingbonnie sa...

Miss you all...yes, the girls sure are growing. Looking forward to seeing your home. See you in a couple of weeks!Bonnie

Anneli sa...

hehehe ja jag så du skrev ni håller på med en historia om älgjakt. Min ena klassföreståndare har gått på din skola. =) Vi tolkar för fulla muggar och får nya uppdrag nu i veckan, troligen taltolkning. Hihih vilken bild med systrarna. =P

Kram