torsdag 2 september 2010

Flickdag

Idag har vi haft en riktig flickeftermiddag. Imorse var Maya på dagis och jag och Anya var på babyrytmik. När vi kom hem så åt vi lite och sa hejdå till pappa som skulle till jobbet.

I eftermiddag har vi varit inne och tittat lite på tv en stund och Anya sov en lång, skön tupplur (jaja.. mamma slumrade nog oxå en liten stund). Sen gick vi ut i trädgården. Solen sken och det var riktigt skönt bitvis. Anya gungade. Hon älskar att gunga. Om sen Maya sitter på gungan bredvid så är det ännu roligare. Dom gungar högt och busar och skrattar. Maya är så duktig och tar själv fart nu!

Sen blev det lite lek i sandlådan och Maya byggde det här fina sandslottet. Det var inte lätt att göra en sandkaka ovanpå en annan men till slut så lyckades hon och hon var mäkta stolt! :)



Anya har inte varit vid sandlådan innan men idag var det dags. Hon var helt uppslukad en lång stund. Hon gick fram och tillbaka längs kanten och kände på all sanden och alla sakerna. Hon stoppade inte i munnen utan lät sanden rinna mellan fingrarna istället. Jag tror att hon tyckte det var mysigt!
Den här dagen har varit lugn och skön och en lisa för min själ. Har haft ett par riktigt tuffa dagar med mycket saknad och sorg. Igår kom det besked om att mamma är lagd i minneslunden så nu har hon förhoppningsvis fått ro.
Stina hade varit där och pratat lite med henne igår och jag hoppas att mamma har varit med oss i trädgården i eftermiddag!
På torsdag ska jag och flickorna åka upp till Inger och Angel. Maya längtar för Inger och hon ska baka kanelbullar! :)
Nu ska här badas barn och fixas välling och nattas och sen däckas!
Natti natti

Inga kommentarer: