fredag 26 september 2008

Presentation av Vovven Österström

Seven är nybliven medlem av vår familj. Han är en liten blandraspojke. Mycket schäfer, lite labbe och golden.. perfekt blandning! :)

21 maj är födelsedatum så det betyder att han är fyra månader gammal nu.

Det roligaste som finns är att busa med lillmatte Maya. Om hon kör runt med sin dockvagn så hoppar Seven framför och försöker bita i hjulen. Hur kul som helst!
Det är jättekul att vara ute också. Om någon kastar boll så springer Seven genast och hämtar den. Ibland tar han fel och tar ett äpple istället men märker snart sitt misstag och byter!

Uppe i skogen trivs Seven jättebra. Där finns massor att lukta på och det brukar alltid komma någon hundkompis som han kan hälsa på. I början är han lite blyg och gömmer sig bakom matte men efter en stund så blir han kaxig och vill busa!

I morgon ska vi börja på brukshundklubben. Ska bli jättekul! Behövs hjälp om man inte har uppfostrat hund innan. Seven kommer ju att bli ganska stor så det vill till att man har pli på honom. Mattes mål är att han ska lära sig gå bra i koppel, stanna på tomten och lyda! :D Lycka till va?!

Nu väckte lillmatte honom så det är tydligen dags för bus.. hujedamej..
Bäst att sluta skriva..

Ha det bra!
/Monica















Sova med lillmatte är jätteskönt tycker Seven. Sova över huvudtaget är förresten kanon! :)

2 kommentarer:

Eimi Thorén sa...

vi ser fram emot några roliga stunder med seven imorgon...

Familjen Österström sa...

vet inte vad ni gjorde med honom men han sov som en stock hela kvällen! :D tack igen för hjälpen!