söndag 21 september 2008

Presentation av Dotter Österström



Det här är Maya. Hon är två år och ett riktigt busfrö! Hon började gå när hon var 10 månader och sedan dess har hon inte varit stilla. Inte ens när hon sover. Maya är en humörmänniska. Hon är supergod och glad för det mesta men när hon är arg är hon hiskeligt förbaskad!


Maya älskar att vara ute och busa i trädgården eller skogen. Hon gungar ofta och gärna. Sandlådan är också en favorit. Inne tycker hon om att läsa, sjunga och titta på film. Favoritbok är "imse vimse spindel", en bok med sånger och ramsor. Favoritfilm just nu... jaaa.. efter en lång lång period med pippi-mani så gillar hon pingu och Molly Mus.


En annan favoritsyssla är att köra runt med sin dockvagn och reta gallfeber på Seven som springer framför och skäller och försöker bita i hjulen! :) Jättekul tycker Maya och Seven.. mindre kul tycker mamma och pappa som får hålla för öronen och städa upp förödelsen efteråt!


Mayas favoritperson i världen är mormor! Hon busar och myser massor och hon har alltid fullt fokus på Maya när dom träffas.


Mayas bästa kompis heter Zoe och hon är också två år.


På filmen här uppe sitter Maya ute i trädgården och sjunger medan hon leker med sina spannar. Tror det är någon gång i början av maj eller så.


Detta var lite kort om Maya. Hon är ett sånt buspaket att man inte kan berätta om henne bara sådär.. men jag tänkte uppdatera om hennes hyss och bravader här på bloggen lite då och då.



Håll utkik! :)
/Monica

Inga kommentarer: