söndag 25 oktober 2009

Tjejdag!

Idag söndag- en regnig dag som aldrig riktigt blev ljus. Pappa skulle iväg och spela schack, seriematchpremiär.
Vad skulle vi flickor ta oss till??? Jo självklart bjöd vi hit mormor på lite söndagsmys!

Maya såg ju Spöket Laban på bio igår så vad kunde vara bättre än att baka kokosbollar fast med pärlsocker istället för kokos.

Kakao fick mormor ha med sig för det hade vi glömt att köpa. 3 matskedar ska man ha i!

Kladdigt blev det när det skulle rullas bollar. Maya nöjde sig med att rulla bollarna i pärlsockret. Efter att ha provsmakat så spottades det en stund och sen konstaterade hon att det var ingen höjdare med kokosbollar. Det är bättre att rita av dom på papper!

Efter en tripp till förmedlingscentralen så åkte vi hem och åt pizza. Vi skulle lagat god mat men säkringen gick till spisen och teknisk som man är så hade jag ingen aning om hur man bytte den, eller rättare sagt hur man hittade vilken det var fel på! Det blev alltså pizza!

Mormor köpte nya vattenfärger till Maya eftersom hon hade målat slut på sina gamla (något som jag aldrig lyckats med). Det målades kokosbollar, gubbar, katter, mormor och Maya.


Kan man annat än dra på smilbanden när man hör och ser hur roligt dom har när dom målar på allt annat än papper!

En riktigt mysig dag har vi i alla fall haft!
Imorron börjar höstlovet och jag och Maya är lediga en vecka! Vi ska åka till mormor och stanna över natten. Jag ska också försöka träffa lite vänner under veckan. Shirine och Carla imorron och Anna och Jonas på torsdag.

Ha en riktigt bra vecka allihopa!
M

Inga kommentarer: