måndag 19 oktober 2009

Myshelg!

Igår var mormor och Sandra här hela eftermiddagen. Maya tycker att det är supermysigt för då får hon 100% uppmärksamhet! :) Så här roligt har man t ex när man kastar tärning!


Och så här kul har man när man busar i soffan! Jag försökte få ett kort när det hoppades från bordet ner i Sandras knä men det var omöjligt att fånga i flykten! Det fick bli ett skrattkort istället!


Trots allt bus så hann Maysan med att pussa lite på sin mormor oxå. Pussen var som betalning för en virtuell glass! Går kanon!

Lina var här i lördags och åt tacos och tittade på tv. Så skönt att bara ligga och slappa i soffan tillsammans och bara vara!

I övrigt har den här helgen gått åt till att leta färg och påbörja renoveringen i hallen. Så nu har vi byggarbetsplats i huset igen! Puh! Får försöka intala mig att det blir bra när det blir klart!!!

Hur som helst har helgen varit en skön laddning inför veckan. Många uppgifter har vi att färda i skolan och dagarna är långa så jag är trött på kvällarna! Efter denna veckan är det HÖSTLOV!!! :D Då ska jag och Maya försöka hinna med både att vara hemma och slappa och vila OCH att umgås med lite roliga vänner!

Ha en bra vecka allihop!
Kram M

Inga kommentarer: