tisdag 24 maj 2011

Allmän hälsouppgradering och lite kissemys!

Eftersom vi har legat sjuka hela helgen så kände vi idag att nu måste vi ut och få lite frisk luft och bara lite kul! Vi avslutade dagen med att åka till familjen Persson/Alm en snabbis och hälsa på Kattaskrället! Vi fick mysa lite med honom/henne.

Maya tyckte att han/hon var så liten och söt! Vi har också kommit på att vi nog vill ha ett bättre namn än Kattaskrället så nu maler hjärncellerna! :)

Men eftermiddagen började vi i Ängelholms hembygdspark. Vi brukar köra dit varje sommar, minst en gång. I fjol var Anya så liten att hon bara satt i vagn och gungade lite men i år.. Ojojoj vad våra flickor busade! Inte en tråkig sekund trots lite halvtråkigt väder!

Anya valde ett eget sätt att åka rutchkana! Det fanns massor av saker att klättra på och undersöka. Hon hittade också en liten killkompis att busa med i ett av tornen!

Vi tittade på djur. Getter, gäss och Shetlandsponnies! Jättefina! Anya var väldigt allvarlig och seriös! :)

Självklart fick gungorna också ett besök!

Maya har aldrig vågat sig på linbanan men i år så.. Med pappas hjälp kom hon upp och sen........

.... Iväääääääääääg........

Ett stort brett leende hela vägen!!! :)

Jag tror det slutade med ungefär 50 åk allt som allt! Jättemysigt! Hon hittade en kompis att åka med också och då blev det ännu mysigare!

Vi hann med en liten fika på glass, våffla och kaffe. Mumsigt!

Nu är vi hemma och laddar inför morrondagen. Flickorna ska vara hemma från dagis imorron också men jag ska till skolan och tolka! Hoppas jag! :)
Nu åskar det förresten...... Trist!

Inga kommentarer: