söndag 4 april 2010

Vår i luften!

Äntligen äntligen har snön försvunnit från Skåneland! Att se gräset igen... efterlängtat! I höstas bytte vi tak på huset och det lyser så grannt i solen nu. Nu ska vi försöka jobba oss neråt och byta ut räcket runt uteplatsen i sommar.



Så här fina snödroppar har vi runt knutarna nu. Man kan inte annat än le när man ser dem!




Maya har varit så sur i vinter för att hon inte kunnat gå ut i trädgården. Hon har inte bottnat i all snön. Nu kan vi leka ute varje dag. Maya älskar att leka i sin lekstuga, gräva i sandlådan och att gunga.



Hon sitter ofta i gungan och sjunger så att alla grannarna hör! :)




Annars har det mest varit innelek i vinter. Här sjunger mamma "fångad av en stormvind" och då måste det naturligtvis fläkta i håret! :)




Sötnos!!!




Två sötnosar till!




Maya gillar att måla naglar, fixa med hår och låna mammas läppstift! Hon kan själv!!! :D




Anya är en ganska nöjd unge men ibland har hon ett rysligt humör! Fångat på bild! :D



Som sagt, våren är här.. men idag känns det som om den är på väg att springa och gömma sig igen. Här är grått och kallt och det har regnat (lite snöblandat) hela dagen. Maya och pappa var ute en stund men kom in ganska snart igen. Det var för kallt!

Mormor ligger på sjukhus igen men får förhoppningsvis komma hem till byn i veckan som kommer. Hon får nog vara på rehab en vecka eller två innan hon kan komma hem på riktigt. Hon har inga krafter kvar och det är så jobbigt att se min starka, fina mamma sån.

I morse pratade jag och Maya med Thomas, Scott och Liz på skype. Roligt att se dem igen. Vi längtar efter familjen Thorén som snart kommer hem. Då blir det flyttlass! Spännande!

Nu ska jag gå och mysa med mina flickor en stund. Skönt att vara omgiven med kärlek och människor som man verkligen tycker om att vara med!
Fortsatt trevlig påsk!

Inga kommentarer: